Novo u ponudi: Guil - Španski brend teleskopskih vinčera

 

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo proširili našu ponudu dodavanjem španskog brenda GUIL - renomiranog proizvođača teleskopskih vinčera za industriju zabave. GUIL je poznat po svojoj inovativnosti, kvalitetu izrade i pouzdanosti svojih proizvoda, što ga čini liderom na tržištu kada su u pitanju rešenja za podizanje i pozicioniranje opreme.

O Brendu GUIL

GUIL je osnovan 1983. godine u Valensiji, Španija, i od tada se neprestano razvija i unapređuje svoje proizvode kako bi zadovoljio sve potrebe industrije zabave. Sa više od 40 godina iskustva, GUIL kombinuje savremenu tehnologiju sa stručnim znanjem kako bi kreirao rešenja koja su istovremeno bezbedna, funkcionalna i laka za upotrebu.

Teleskopski Vinčeri GUIL

GUIL-ovi teleskopski vinčeri su dizajnirani da pruže maksimalnu fleksibilnost i sigurnost pri radu na visini. Idealan su izbor za scensku tehniku, audio-vizuelne produkcije, izložbe, i mnoge druge događaje gde je potrebno pouzdano rešenje za podizanje i spuštanje opreme.


Dva tipa vinčera za različite potrebe:


Top-Loading Vinčeri
: Ovi vinčeri su dizajnirani da se teret podiže sa gornje strane, omogućavajući jednostavno i brzo postavljanje opreme kao što su truss strukture, ozvučenje i LED ekrani. Top-loading vinčeri su idealni za situacije gde je potrebno podići opremu direktno iznad radne površine.


Front-Loading Vinčeri
: Ovi vinčeri omogućavaju podizanje tereta sa prednje strane, što je naročito korisno kada je potrebno precizno pozicioniranje ili kada prostor ne dozvoljava vertikalno podizanje. Front-loading vinčeri su odlični za događaje gde je neophodna veća kontrola nad podizanjem opreme.

 

Izdvajamo nekoliko popularnih modela:

  • GUIL ELC-740: Ovaj lagani top loading vinčer je poznat po svojoj svestranosti i izdržljivosti. Sa nosivošću do 150 kg i maksimalnom visinom podizanja od 5.1m, ELC-740 je savršen za širok spektar primena, uključujući pozorišne produkcije i koncerte na otvorenom.

  • GUIL ULK-500: Kompaktan ali moćan, ovaj front loading vinčer je idealan za brze postavke i pouzdano podizanje teške opreme. Uz nosivost do 220 kg i visinu podizanja do 6.3m, ULK-500 omogućava jednostavno i bezbedno rukovanje opremom, čak i u skučenim prostorima.

  • GUIL ELC-785: Specijalno dizajniran za profesionalne aplikacije, ELC-785 nudi impresivne karakteristike kao što su nosivost do 300 kg i maksimalna visina podizanja od 5.22m. Idealan je za veće scenske produkcije i zahtevnije instalacije.

Raznovrsni Adapteri za Sve Vaše Potrebe

Da bismo vam omogućili maksimalnu fleksibilnost u upotrebi vinčera, u ponudu smo ubacili i širok spektar adaptera i dodataka. Ovi adapteri omogućavaju jednostavno i sigurno podizanje različitih tipova opreme, uključujući truss konstrukcije, LED ekrane, ozvučenje, svetlosne instalacije i mnogo više. Sa adapterima koji su kompatibilni sa različitim modelima vinčera, lako možete prilagoditi vašu opremu specifičnim zahtevima događaja.

Zašto odabrati GUIL?

Pored visokokvalitetnih materijala i robusnog dizajna, GUIL se ističe po svojoj posvećenosti inovacijama i zadovoljstvu korisnika. Svi proizvodi su rigorozno testirani kako bi osigurali maksimalnu bezbednost i efikasnost u radu. GUIL-ovi vinčeri i adapteri su jednostavni za montiranje i demontiranje, što ih čini praktičnim izborom za sve vrste događaja.

Posetite našu prodavnicu

Pozivamo vas da posetite našu prodavnicu ili da na sledećem linku saznate više o GUIL vinčerima, adapterima i kako oni mogu unaprediti vaše produkcije i događaje. Naš tim vam je uvek na raspolaganju da vam pomogne da izaberete model i dodatke koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

POGLEDAJ SVE VESTI