Beogradski sajam nameštaja - konstrukcija i osvetljenje

Konstrukcija i osvetljenje u izvođenju PSP Elektronik-a na Sajmu nameštaja 

 

Beogradski sajam nameštaja, kao jedan od najznačajnijih događaja u regionu, nastavlja da bude epicentar okupljanja ključnih aktera iz sveta dizajna, proizvodnje i trgovine nameštajem. Iako privlači široku publiku zainteresovanu za povoljne ponude, sajam je postao i mesto susreta premium izlagača, dizajnera i biznis lidera iz industrije nameštaja, koji dolaze kako bi razmenili ideje i uspostavili nove poslovne saradnje. 

Na jubilarnom 60. Beogradskom sajmu nameštaja, održanom od 1. do 6. oktobra, posetioci su imali priliku da istraže vrhunske inovacije iz sveta dizajna enterijera i osvetljenja. U modernim halama sajma, više od 100 izlagača iz zemlje i inostranstva predstavilo je najnovije kolekcije nameštaja, od funkcionalnih komada za dom i kancelarije do unikatnih dekorativnih rešenja.

PSP Elektronik je, kao i prethodnih godina, imao priliku da demonstrira svoje veštine u montaži sajamskih bina i osvetljenja. Naša saradnja sa kompanijama Sofa Sofa iz Beograda, specijalizovanom za luksuzni italijanski nameštaj, i Jumis Luxury iz Makedonije omogućila nam je da kreiramo pažljivo dizajnirane paviljone, koji su isticali vrhunski dizajn izloženih proizvoda.

Impozantni paviljon dimenzija 17.5x12m 


Aluminijumska truss konstrukcija - obavezan element sajamskog štanda


Za oba paviljona koristili smo Sixty82 truss sisteme uz nekoliko inovativnih rešenja koja su omogućila bržu i efikasniju postavku, kao i veću fleksibilnost pri kreiranju štanda tačno onako kako smo zamislili. Ključni element su Sixty82 Hang-On nosači, koji omogućavaju precizno postavljanje poprečnih greda nakon formiranja osnovne “kocke”, što nam je dalo slobodu da horizontalne elemente pozicioniramo bilo gde.

Paviljon za Jumix Luxury, dimenzija 17,5x12 m, impozantno je dominirao sajmom zahvaljujući blistavim aluminijumskim truss elementima iz robotski proizvedene TPM serije. Sofa Sofa izložbeni prostor bio je nešto manji, sa konstrukcijom dimenzija 11x10 m. Obe strukture su realizovane bez centralnih nosećih stubova, čime smo postigli minimalistički i čist prostor, s akcentom tačno tamo gde treba – na izloženim artiklima.

 

Cameo TS200WW fresnel reflektori u akciji


Osvetljenje izložbenog prostora - prikažite vaše artikle u najboljem svetlu

 

Postavljanje osvetljenja na sajmu često predstavlja izazov, jer je važno pažljivo istaknuti dizajn izloženih komada, a da se pritom ne ometa kretanje posetilaca. Ipak, zahvaljujući našem iskustvu i poverenju u kvalitet Cameo rasvete, uspeli smo da ovaj zadatak obavimo sa lakoćom.

Osvetljenje smo osmislili tako da uređaje postavimo u tri reda, čime smo postigli ravnomernu distribuciju svetlosti. Na paviljonu Sofa Sofa instalirano je osam snažnih LED fresnela od 180W sa klapnama koje omogućavaju precizno oblikovanje snopa, i 24 LED PAR reflektora od 28W sa podesivom temperaturom bele boje, čime smo postigli optimalno osvetljenje za svaki izloženi komad.

Ukoliko želite da vaše proizvode prikažete u najboljem svetlu, PSP Elektronik nudi višegodišnje iskustvo u kreiranju optimalnih sajamskih paviljona koji kombinuju funkcionalnost i estetiku.



 

POGLEDAJ SVE VESTI